Palvelut

Palveluvalikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia palveluita. Varmistamme sinulle esimerkiksi huolettomat kilometrit Autoconcept-lisäturvalla ja autamme uuden ajoneuvosi rahoituksen järjestämisessä sekä vakuutus- ja rekisteröintiasioissa. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä automyyntiimme, jos sinulla on kysyttävää! 

Rahoitus

Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa, ja autamme mielellämme sinua hankkimaan rahoituksen uudelle autollesi. Sopivan ajoneuvon löydettyäsi ota yhteyttä automyyntiimme tai tule käymään myymälässä. Katsotaan yhdessä uuden autosi rahoitus kuntoon.

       

Lisäturva

Lähes kaikkiin myytäviin kohteisiin on saatavilla lisähintaan Autoconcept vakuutus teknisten rikkoutumisten varalle. Ota yhteyttä ja kysy myyjiltämme lisää!

 

Vakuutukset ja rekisteröinti

Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme ajoneuvon omistajanvaihdoksen puolestasi. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä. 

Olemme myös verohallinnon hyväksymä autoverotuksen rekisteröity asiamies. Kun asioit kanssamme, rekisteröimme ajoneuvosi heti kaupantekohetkellä Suomen rekisteriin.

Muista kysyä myös ajankohtaisista vakuutustarjouksistamme!

  

Kotiinkuljetus

Toimitamme uuden ajoneuvosi halutessasi kotiovellesi tai työpaikallesi. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, ja käymmä läpi ajoneuvon kunnon ja sovimme toimitusajan ja -paikan. Voit luovutuksen yhteydessä vielä tarkistaa, että auto ja sen kunto vastaavat sovittua.

Halutessasi voit kotiinkuljetuksen yhteydessä myös luovuttaa oman autosi vaihdossa. Tällöin sovimme puhelimitse myös alustavasta välirahasta. Toimitamme sovittuna ajankohtana uuden ajoneuvosi sovittuun paikkaan ja molemmat autot ja niiden kunto tarkastetaan yhdessä ennen luovutusta.

Palvelu sisältyy veloituksetta kaikkiin premium-autoihin. Kysy lisää automyynnistämme.

Ajoneuvot tilauksesta

Mikäli valikoimastamme ei juuri nyt löytynyt sinulle sopivaa ajoneuvoa, voit ottaa yhteyttä automyyntiimme. Toimitamme autoja myös tilauksesta ja autamme halutessasi myös rahoituksen järjestämisessä. Vankka kokemuksemme ajoneuvojen tuonnista ja laajat ostokanavamme takaavat sinulle toiveidesi mukaisen ja laadukkaan ajoneuvon. Toimitamme kaikki ajoneuvot Avaimet käteen -periaatteella.

Haluatko myydä autosi?

Ostamme vuosimallin 2018 ja sitä uudempia ajoneuvoja, joilla on ajettu enintään 150 000 km. Jos suunnittelet autosi myymistä, pyydä tarjous automyynniltämme. Maksamme kauppahinnan tilillesi heti oston yhteydessä ja lunastamme mahdollisen loppuvelan.